Skadecenter i Taastrup og Køge

I tilfælde af at du kommer ud for en skade med din bil, har Au2vest et super moderne skadecenter, der har værktøjerne til at reparere og fikse din bil. Hvis du vælger at bruge os, sørger vi for at få bragt din bil til vores skadecenter, hvor vi tager os kærligt af din bil. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med reparationen af bilens skader. Som kunde hos os er vores mange års erfaring, din garanti for, at din bil er i trygge og erfarne hænder på vores skadecenter.

Vores skadecenter holder til i Taastrup og Køge, men vi henter også gerne din bil i København og omegnen af Køge. 

Dit professionelle skadecenter

Du vil blive opdateret med en estimeret tidshorisont på, hvornår bilen vil blive klar til levering eller afhentning. Som en ekstra gestus tilbyder vi en professionel klargøring af din bil. Alt afhængig af skadens omfang samt tidshorisont for reparering, giver vi en gratis lånebil med. Vores skadecenter samarbejde i dag med næsten alle forsikringsselskaber, der opererer i Danmark samt varetager bilskader. 

Vi stiller utroligt høje krav til det arbejde, vi udfører. Vi er ægte bilfolk til benet, som sætter en ære i at levere og udfører et godt håndværk. Derfor er din bil i trygge og helbredende hænder hos os, når den kommer ud for skader. Vores samarbejdspartnere er også førende autoriseret bilhuse samt leasings/udlejningsselskaber. 

Kontakt os, når uheldet er ude

Er uheldet ude? Vi står klar på vores skadecenter, når din bil kommer til skade. Ring til os på telefon 35 35 35 87, så vi hurtigt kan hjælpe dig og din bil. Hvis det ikke haster, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på mail info@au2vest.dk eller ved brug af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

IMG_1557