Om Au2vest

Au2vest blev grundlagt i 2011, som en del af Autopartner kæden. Dengang mente man, at os og forbrugeren ville opnå et bedre resultat, da Autopartner kæden var en del af et større koncern. Men i 2015 gik Au2vest bort fra det samarbejde, da man mente, at man var moden til at gå egen vej, da vi havde flere produkter i vores portefølje at kunne tilbyde vores kunder, end kun et autoværksted. Folkene som har været involveret fra opstart af selskabet har altid haft til øje for kvalitet til overkommelige priser.

Efter finanskrisen havde Au2vest observeret, at der var et behov for godt håndværk til billige penge. Det resulterede I et boom af kunder som vil benytte sig af det koncept som Au2vest stod for. Selskabets motto er, kom og gør en god handel, og det er noget som sidder i rygraden hos alle medarbejdere. Vi som bilfolk sætter os tit i kundens sko, og er fleksible til at kunne finde en løsning der både passede kunde samt selskab.

I dag samarbejder Au2vest med FTZ som er Danmarks største reservedels leverandør og vi føler, at det samarbejde er et milepæl for, at sikre Au2vest stadigvæk er konkurrencedygtige, kvalitetsbevidste og servicemindede for hele Danmark på sigt.

Det der adskiller os fra de andre er, at alle typer for reparation bliver udarbejdet inden i huset. Dvs. at vi ikke udliciterer vores arbejde, da vi kun kan stå inde for det arbejde vi selv udfører. I dag beskæftiger vi os med bilsalg, leasing samt alle former for reparationer samt skadecenter og autolak.

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud, omend det er til erhverv eller du henvender dig privat. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 35 35 35 87 eller skrive til os på mail info@au2vest.dk. Du kan også benytte dig af kontaktformularen herunder.